top of page

Mässingsskyltar

Mässingsskylten är en vacker skylt av hållbar kvalité som kan slitas med hälsa. De kommer i många olika former och färger, och kan därför användas som såväl dörrskylt som kontorssylt eller till barnens lekstuga. Det är endast din fantasi och kreativitet som sätter gränserna med skyltmässingens mångfacetterad utseende och gravyr som pricken över i:et.

Mässing är en guldglänsande metall med många olika möjligheter, framförallt av tillverkning av vackra skyltar. Mässingen består i grunden av koppar och zink och får sin färg från halten koppar i materialet. Mässingsskyltar kommer oftast i en guldig nyans men går åt det rödare hållet om kopparhalten stiger, eller mot en vitare nyans om halten koppar i materialet sjunker. Av denna anledning har kan mässingsskyltar komma i många olika färger och former, dels på grund av halten koppar i mässingen, dels på skyltens utformning och till sist hur den graveras.

Med ett brett utbud utav många olika mässingsskyltar som du får gravera efter egen smak och behov är möjligheterna oändliga. Pryd din ytterdörr med en mässingsskylt med runda sköna former och familjens efternamn, eller varför inte en skylt med raka snygga linjer till golfklubbens årsjubileum.

När du handlar din mässingsskylt online kan hela familjen vara delaktig i designprocessen. Välj färg, form, font och gravyr tillsammans. Klicka därefter hem skylten snabbt och enkelt. Betala direkt eller på faktura när skylten redan sitter på dörren. Eftersom att skylten och dess fraktemballage är platt kan den levereras direkt ner i din brevlåda eller i ditt postfack.

Numera finns det flera produktionsmetoder inom mässingsskyltar att välja på. Utöver den klassiska gravyren där man fräser ur material ur skylten och fyller med färg, kan man numera både lasergravera och även trycka direkt på skylten. Fördelen med tryck är att man kan få obegränsat antal färger och att det inte finns några hinder kring motivets utformning. Läs om mässingsskyltar med tryck och gravyr hos Skyltcentralen.

Mässingsskyltar: Produkter

Graverad mässing

bottom of page